Ryanair zapošljava nove radnike u Hrvatskoj: Ovo su uvjeti za posao

Biznis 23. velj 202211:51 > 11:56
Ryanair
N1

Zračni prijevoznik Ryanair najavio je da će u četvrtak 24. veljače u Zagrebu, održati dan otvorenih vrata za zapošljavanje novih djelatnika.

Ryanair planira zaposliti više od 35 novih članova kabinskog osoblja za njihovu tvrtku Lauda Europe koja ima baze u Zagrebu i Zadru.

Dan otvorenih vrata organizira Crewlink, Ryanairov partner za zapošljavanje, u zagrebačkom hotelu Sheraton Zagreb u 10 sati. Svi oni koji ne budu u mogućnosti osobno prisustvovati, moći će se prijaviti na virtualni razgovor putem internetske stranice.

“Odgovarajući na veliki broj upita o postojećim mogućnostima u bazama Lauda Europe u Zagrebu i Zadru, te kao potporu Ryanairovu rekordnom ljetnom programu, organizirali smo ovaj dan zapošljavanja da bismo osobno upoznali zainteresirane kandidate i objasnili im uzbudljive i dinamične mogućnosti za karijeru, dostupnu unutar najveće europske avijacijske grupe”, izjavio je Andrew Swan iz Crewlinka.

“Vrlo smo uzbuđeni zbog rasta u Hrvatskoj tokom ljeta ove godine, u kojom će Lauda Europe operirati šest aviona tipa Airbus 320 iz hrvatskih baza, s daljnjim mogućnostima proširenja flote u Hrvatskoj tijekom sljedećih godina, koje će donijeti više prometa, nova radna mjesta i mogućnosti brzog napredovanja u karijeri pojedinaca”, rekao je Tadej Notersberg, Operativni direktor Lauda Europe.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.