U Cetingradu traju dokazne radnje ubojstva i samoubojstva u obiteljskoj kući

Crna kronika 16. lip 202014:16 > 14:18
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Očevid u obiteljskoj kući u Cetingradu gdje su od vatrenog oružja smrtno stradali supružnici, upućuje na opravdanost sumnje da je muž ubio ženu, a potom i sebe, što je radna pretpostavka po kojoj se provode dokazne radnje, rekao je Hini zamjenik Županijskog državnog odvjetnika.

Govoreći o motivu, zamjenik ŽDO Dubravko Skolan je dodao kako “postoje elementi narušenih odnosa među supružnicima, kao mogući motiv djela“.

Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Naravno, kazao je Skolan, tijela će se uputiti na Zavod za sudsku medicinu da se “utvrdi vrijeme smrti i vještače strijelne rane” kako bi se “uz te i druge stručne radnje kriminalista i stručnjaka Zavoda za sudsku medicinu i Centra za kriminalistička vještačenja, sa sigurnošću utvrdilo što se i kada dogodilo”.

„Naime, mi za sada ne možemo isključiti da je i netko treći ovo počinio, zato uzimamo sve tragove, pa i one barutnih čestica. Ali mogu reći da u velikoj mjeri smatramo istinitom pretpostavku, posebno prema mjestu i položaju zatečenih mrtvih tijela, da se događaj odvijalo usmrćenjem supruge i samoubojstvom muškarca“, izjavio je Hini zamjenik ŽDO Skolan.

Neslužbeno se doznaje da su umrli mlađi bračni, oboje od oko 35 godina i da su roditelji troje maloljetne djece.

Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.