Bježeći policiji 60-godišnjak iz auta bacao pakete heroina, kokaina speeda…

Crna kronika 21. velj 202212:39 > 12:40
američka policija
Shutterstock / Ilustracija

Bježeći od policije, 60-godišnji Vinkovčanin u petak je iz auta izbacio pakete s drogom (122 grama heroina, 71 gram kokaina, 110 grama amfetamina, tzv. speeda, više od kilograma marihuane), no zaustavljen je i sproveden u osječki istražni zatvor.

Iz vukovarsko-srijemske policije u ponedjeljak su priopćili da su tog vozača prethodno pokušali zaustaviti na izlasku s autoceste Zagreb-Lipovac kod Spačve, ali im je pokušao pobjeći, usput izbacujući iz automobila pakete s drogom.

Uspjeli su ga zaustaviti kod naplatne postaje Babina Greda te 60-godišnjaka uz prisilu spriječili u daljnjem bijegu i pružanju otpora.

Temeljem sudskog naloga, pretražene su mu dvije kuće i stan koje koristi i tom je prilikom pronađeno još pet paketa “speeda” ukupne težine 430 grama, kao i drugi predmeti koji su uporabljeni za izvršenje kaznenog djela, a u automobilu i više tisuća kuna.

Policija ga je kazneno prijavila zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, a rješenjem suca istrage određeno mu je mjesec dana istražnog zatvora te je sproveden u osječki zatvor.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.