Nezgoda na požarištu: “Ptica se zabila u vjetrobransko staklo kanadera”

Crna kronika 02. kol 202217:59
Izvor: Pixsell/PIXSELL

Vatrogasci se i dalje bore s požarom kod Šibenika. Sve županijske vatrogasne snage su na terenu, a problem vatrogascima bura koja je najavljena. Podsjetimo, oko podneva planula su tri požara na šibenskom području, dva na Jadranskoj magistrali u blizini Vodica i jedan u blizini industrijske zone Podi kod šibenske Dubrave.

Nešto iza 15 sati zapovjednik JVP Šibenik Volimir Milošević za Večernji list izvijestio je o stanju na požarištu kod Šibenika te potvrdio informaciju da je jedan od kanadera privremeno bio onesposobljen jer mu je vidljivost smanjila ptica koja se zabila u vjetrobransko staklo.

‘Imali smo problem s pticom, ali kanader je saniran i taj dio smo riješili. Trenutno su u zraku tri kanadera, na raspolaganju su četiri, a jedan je trenutno na punjenju goriva. Situacija nije dobra, vjetar je mijenjao smjerove tijekom cijelog dana, imali smo zapad, istok, sjever, jug, ali sada se jako bojimo bure koja je u najavi. To će nam stvoriti dodatne probleme. Sve županijske vatrogasne snage su na terenu. Borimo se”, kazao je Milošević.

Situaciju s požarom iz minute u minutu pratimo OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar