Prodanović: I slijepac vidi da je to pokušaj teške ozljede, ako ne i ubojstva

Crna kronika 04. velj 202316:36
GSC PLATAK

Već nekoliko dana Hrvatska bruji o slučaju vandalizma na Platku kada su trojica istreniranih boraca MMA-a napali troje ljudi, među kojima je bio i pripadnik HGSS-a.

Netom prije toga “driftali” su po skijaškoj stazi. Istraga tučnjave nije gotova jer je Državno odvjetništvo u Rijeci zatražilo provođenje dodatnih izvida. Onda će odlučiti hoće li prijave ostati prekršajne ili će ipak biti kaznene.

Odvjetnik Čedo Prodanović prokomentirao je cijeli slučaj za RTL Danas. “To je eklatantan pokušaj teške tjelesne ozlijede ako ne i ubojstva i nasilničkog ponašanja. To i slijepac vidi osim onih tamo u Tužilaštvu”, rekao je Prodanović. Dodao je da je udarac nogom u glavu pokušaj teške tjelesne ozljede sto godina unazad i da nema ujednačenih kriterija, koordinacije.

“Ovo je očito raspad sustava, očito rade ljudi koji nemaju pojma”, kazao je.

“Jasno je da su tri čovjeka bili nasilnici koji su se tamo iživljavali s autom. Sada, tko je kako reagirao, zašto je reagirao, to ne znam. Ovaj dio koji se vidio na televiziji je pokušaj teške tjelesne ozlijede u najmanju ruku”, objasnio je odvjetnik i nadodao da nije bitno je li nastala povreda već što su oni tamo radili.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar