U Rijeci u bujici poginuo muškarac, policija objavila detalje

Crna kronika 29. ruj 202209:45
Izvor: Nel Pavletic/PIXSELL/Ilustracija

Rijeku je jučer oko 19 sati zadesilo olujno nevrijeme te je uslijed velike količine kiše došlo do poplava i bujica vode koje su blokirale promet i poplavile više objekata.

Prilikom reguliranja prometa u središtu Rijeke, oko 21.10 sati između ulice Franje Račkog i područja Školjića, policijski su službenici u bujici vode uočili tijelo osobe koje se nalazilo ispod zaustavljenog osobnog vozila, a koje se zbog siline vode nije moglo kretati.

VEZANE VIJESTI

Pronađena muška osoba nije davala znakove života te je po pregledu liječnika Hitne medicinske pomoći nakon proglašenja smrti tijelo osobe prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci gdje će se utvrditi identitet i točan uzrok smrti, objavili su iz Policijske uprave Primorsko-goranske.

Dodaju da i dalje utvrđuju sve okolnosti ovog događaja.

Podsjetimo, sinoćnje obilno kišno nevrijeme je i poplavilo više objekata u središtu Rijeke, između kojih i šalter salu upravnih poslova u sjedištu Policijske uprave primorsko-goranske. Poplavljene su i prostorije Rektorata Sveučilišta u Rijeci, zatim Prve riječke gimnazije, Građevinske tehničke škole, riječke Dječje kuće, nekoliko trgovina, ugostiteljskih objekata, ali i stanova na području Potoka te drugih ulica u središtu Rijeke.

Osim u Rijeci, neki poslovni objekti poput ljekarne i ugostiteljskih objekata poplavom su oštećeni i u Opatiji te u Lovranu, kao i u drugim dijelovima Riječkog prstena i PGŽ-a, a zatvorene su i mnoge županijske i lokalne prometnice.

Na terenu su, osim policijskih službenika, bile raspoložive sve snage ostalih žurnih službi, odnosno vatrogasci, djelatnici civilne zaštite i hitne medicinske pomoći, kao i drugi kojima je nadležnost postupanja u ovakvim situacijama.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.  

Komentari

Vaš komentar