Žena u pijanom stanju dečku pobacala odjeću s balkona na ulicu, uhićena je

PU bjelovarsko-bilogorska/Ilustracija

Tridesetogodišnjakinja je uhićena nakon što je u svađi dečku u alkoholiziranom stanju pobacala odjeću s balkona stana na ulicu.

Sve se dogodilo potkraj siječnja ove godine oko 21 sat u stanu u Zagrebu, a slučaj je ovih dana završio i kod prekršajne sutkinje. Nakon tog događaja, par je prekinuo svoju očito burnu vezu, piše Danica.

Prema presudi, žena je navečer u stanu u Zagrebu, nakon svađe, “ponovila nasilje u obitelji na štetu bivšeg izvanbračnog 22-godišnjeg partnera, budući da je već pravomoćno kažnjavana za nasilje u obitelji”.

“Tridesetogodišnjakinja je u vidno alkoholiziranom stanju pobacala njegove osobne stvari, odjeću, s balkona na ulicu ispred stambene zgrade, što je kod muškarca izazvalo osjećaj uznemirenosti, radi čega je zatražena intervencija policije. Dakle, ona je psihičkim nasiljem ponovila nasilje u obitelji na štetu bivšeg izvanbračnog partnera”, zaključila je prekršajna sutkinja u pravomoćnoj presudi kojom je proglašena krivom i osuđena.

Kažnjena je s ukupno 390 eura. Kako je dva dana provela u policijskom pritvoru, od kazne joj se odbija 80 eura, pa joj ostaje za platiti 310 eura. Na presudu nije dopuštena žalba te će kaznu morati brzo platiti.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.