Obavezno sačuvajte ovaj recept, jer ćete ih stalno praviti.
Sastojci:
– 190 g brašna
– 30 g rižinog brašna
– 1 jaje
– 2 žlice šećera
– 5 g suhog kvasca
– 120 ml mlijeka
– 1 žlica rastopljenog maslaca
– 1/4 žličica soli
– mozzarella
Priprema:
U toplom mlijeku pomiješajte šećer i kvasac. Ostavite da se digne, pa dodajte brašno (oba), sol, maslac, jaje i umijesite tijesto.
Pustite da odmori sat vremena, a zatim premijesite. Ostavite da odstoji još 40 minuta.
Mozzarellu izrežite na trake. Podijelite tijesto na 12 dijelova i razvaljajte svaki dio u obliku valjka i stavite sir unutra.
Zatvorite tijesto, malo izvaljajte i upletite. Pržite ih kao krafne, u dosta ulja.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.