Recept: Svinjske šnicle s mozzarellom

Cooking 06. stu 202012:37 > 12:53
Shutterstock

Ručak u kojemu ćete uživati.

Sastojci:

– 800 g tankih svinjskih šnicli

– 1 žličica suhog biljnog začina

– 400 g tikvica

– 600 g patlidžana

– 750 g mozzarelle

– 1 žličica svinjske masti

– origano

– papar

– 2 žličice ribanog parmezana

Priprema:

Tanko narezane šnicle posipajte suhim biljnim začinom.

Tikvice i patlidžan ogulite, pa narežite na kolutove. Mozzarellu također narežite na kolutove.
U posudu za pečenje stavite mast, pa slažite redove: red svinjetine, red povrća i red mozzarelle.

Začinite origanom i paprom, pa slažite tako da dobijete najmanje tri reda. Završite s mozzarellom.

Posudu prekrijte aluminijskom folijom i stavite u pećnicu zagrijanu na 200 stupnjeva, pa pecite oko 30 minuta.

Dobar tek!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.