Ručak u kojemu ćete uživati.
Sastojci:
– 800 g tankih svinjskih šnicli
– 1 žličica suhog biljnog začina
– 400 g tikvica
– 600 g patlidžana
– 750 g mozzarelle
– 1 žličica svinjske masti
– origano
– papar
– 2 žličice ribanog parmezana
Priprema:
Tanko narezane šnicle posipajte suhim biljnim začinom.
Tikvice i patlidžan ogulite, pa narežite na kolutove. Mozzarellu također narežite na kolutove.
U posudu za pečenje stavite mast, pa slažite redove: red svinjetine, red povrća i red mozzarelle.
Začinite origanom i paprom, pa slažite tako da dobijete najmanje tri reda. Završite s mozzarellom.
Posudu prekrijte aluminijskom folijom i stavite u pećnicu zagrijanu na 200 stupnjeva, pa pecite oko 30 minuta.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.