Brz i lagan ručak za ljetne dane.
Sastojci:
– 2 konzerve tune
– 1 veći krastavac
– 3 žlice nasjeckanog kopra
– 500 ml kiselog vrhnja s manjim postotkom masti
– 1 štapić celera
– 1 avokado, po želji
– 3 mlada luka
– sol, papar
– listovi zelene salate
Priprema:
Tunu ocijediti, pa staviti u veću posudu.
Svo povrće očistiti, oprati i nasjeckati na sitnije kockice, kopar sitno nasjeckati i staviti u posudu.
Ako koristite avokado nasjecite ga na kockice i prelijte limunovim sokom.
Mladi luk sitno nasjeckati.
Dodati sol i papar po želji i na kraju dodati kiselo vrhnje, sve dobro promiješati.
Na tanjur staviti listove zelene salate, te na njih staviti salatu i poslužiti s prepečenim kruhom.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!