Recept: Punjene lepinje

Cooking 30. lis 202108:26 0 komentara
Shutterstock

Mekane lepinje punjene šunkom i tvrdim sirom.

Sastojci:

Tijesto:

– 400 g mekog brašna

– sol

– mlaka voda

– 20 g svježeg kvasca

Nadjev:

– tvrdi sir

– šunka

Priprema:

U mlakoj vodi s malo šećera otopiti kvasac. Od brašna, soli i nadošlog kvasca zamijesiti tijesto, pa ostaviti da odstoji oko 30 minuta

Tijesto podijeliti na 10 loptica i svaku lopticu puniti sirom i šunkom. Ostaviti da odstoji još 15 minuta.

Svaku lopticu rukama razvući i peći u zagrijanoj pećnici na 190 stupnjeva.

Dobar tek!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!