Jednostavan trik koji dovodi do boljih orgazama u samo 2 tjedna

Magazin 30. ruj 202307:18 0 komentara
Unsplash/Ilustracija

Orgazmi, svi ih želimo. Osjećaj euforije koji prati vrhunac seksualnog zadovoljstva ima brojne koristi za naše tijelo i um, uključujući oslobađanje endorfina i dopamina koji poboljšavaju naše raspoloženje, ublažavaju bol, smanjuju stres i potiču bolji san. No, često se postavlja pitanje kako postići veće i bolje orgazme, a odgovor leži u jednostavnoj vježbi koja se može izvoditi gotovo bilo gdje.

Kolumnistica Jana Hocking otkrila je da žene mogu povećati intenzitet svojih orgazama u samo dva tjedna.

Ženama, posebno za razliku od muškaraca, nije lako doći do vrhunskih orgazama. Zato žene često tragaju za savjetima i trikovima kako bi poboljšale svoje iskustvo. I tako je Jana naišla na studiju koja tvrdi da postoji jedna posebna vježba koja može znatno unaprijediti seksualno zadovoljstvo, a iznimno je jednostavna za izvođenje. Zove se “Kegelove vježbe”, a taj pojam mnogi pamte iz kultne serije “Seks i grad” i lika Samanthe, koja je vježbe redovito izvodila.

Kegelove vježbe ciljano djeluju na mišiće dna zdjelice, ključne za seksualnu funkciju žene. Ovi mišići igraju važnu ulogu u postizanju većih orgazama, a također mogu pomoći ženama da opuste te mišiće tijekom seksa, čineći ga ugodnijim iskustvom. Ono što ovu vježbu čini još privlačnijom je činjenica da je možete prakticirati tijekom seksa, što može partneru prirediti ugodno iznenađenje.

Kako izvesti Kegelove vježbe? Zamislite da sjedite na stolici i stežete mišiće zdjelice kao da pokušavate zaustaviti mlaz mokraće. Držite taj stisak tri sekunde, a zatim se opustite brojeći do tri. Preporučuje se izvođenje četiri serije po 10 Kegelovih vježbi svakodnevno.

Jana Hocking odlučila je provesti eksperiment i prakticirati ove vježbe tijekom dva tjedna. Nakon tog razdoblja, osjetila je značajnu razliku. Njezin partner također je primijetio poboljšanje i uživao u njenom izvođenju Kegelovih vježbi tijekom intimnih trenutaka. Možda je to bio placebo učinak, ali rezultati su bili očiti – oboje su osjetili veće uzbuđenje i intenzivnije orgazme, piše NY Post.

Dakle, zašto ne biste isprobali ovu jednostavnu vježbu i vidjeli kako će utjecati na vaš seksualni život? Nikada nije loše eksperimentirati i poboljšati svoje seksualno zadovoljstvo. Sretno!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.