Svaka pećnica ima ladicu, a mnogi je koriste za odlaganje papira za pečenje, folija i kalupa za muffine. Iako izgleda kao joj je jedina svrha da se u nju odlože stvari koje povremeno koristimo, proizvođači su ipak imali u planu njenu drugu namjenu.
Naime, ladica bi trebala služiti za održavanje jela toplim. Nakon pečenja u nju možete staviti hranu, a ona će ostati topla do posluživanja.
Provjerite upute za korištenje svoje pećnice (ako ih još imate) te ćete vidjeti da to u njima vjerojatno i piše.
“Ladica služi za očuvanje topline vruće hrane na temperaturi za posluživanje. U nju stavljate uvijek vruću hranu. Hladna hrana ili ona na sobnoj temperaturi ne može se ugrijati u ladici”, piše Redbookmag, prenosi Index.
https://youtube.com/watch?v=e6IjBmX5vHI
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.