Stalno čistite, a nikad vam nije sve čisto? Jednu stvar vjerojatno preskačete

Pexels

Čini li vam se da uvijek nešto spremate i čistite? Pa ipak, svima izgleda kao da nema kraja kućanskim poslovima, te da nikada nije sve potpuno čisto...

Prema vlasnici tvrtke The Big Cleaning Co Kacie Stephens, razlog je taj što većina ljudi; iako ne bi trebali; preskače pranje zidova na kojima se također nakuplja prašina, pelud, prljavština i plijesan.

VEZANE VIJESTI

Milenijalci su jako loši u obavljanju kućanskih poslova: Zahod čiste jednom mjesečno!

@thebigcleanco Wall cleaning - i make it look easy but its one of the toughest jobs on a cleaner’s body! #wallcleaning #forallaustralia ♬ original sound - The Big Clean Co

U svom TikTok videu Kacie zako pokazuje kako je najlakše očistite zidove pa savjetuje da jednom u šest mjeseci slijedite njenu jednostavnu rutinu u tri koraka .

Obrišite prašinu

Prije nego što stavite bilo kakva sredstva za čišćenje na zid, morate s njih ukloniti svu prašinu. Kacie koristi dugu krpu za prašinu i briše cijelo područje.

Pomiješajte sredstvo za čišćenje i vodu

Zatim, video prikazuje Kacie kako miješa višenamjensko sredstvo za čišćenje u kanti s vodom. Ona koristi alat za pranje prozora kako bi nanijela tekućinu na površinu.

Operite i teško dostupna mjesta

Na kraju Kacie na svim tvrdokornim mrljama koristi višenamjensko sredstvo za čišćenje koje će zagladiti površinu zida i uklonitii sve tragove, piše The Sun i prenosi Večernji list.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.