Akcija zoološkog vrta: Na Valentinovo nazovite žohara po bivšem partneru

Ljubimci 14. velj 202208:35 > 08:53 1 komentar
MorgueFile/ilustracija

Ne morate više bacati kroz prozor odjeću ni uništavati ostale osobne predmete bivših partnera, sada im se možete osvetiti tako što ćete baš na Valentinovo njihovim imenom nazvati žohara. 

Takvu vam mogućnost nudi Hemsley Conservation Centre, zoološki vrt u engleskom Kentu, koji je osmislio projekt.

Operativni menadžer Henry Weedon kaže da je interes posljednjih nekoliko dana bio golem i da je dobio brojne zahtjeve iz cijelog svijeta. “Ako ste imali posebno gadan prekid, ovo je dobar način da se malo našalite i podijelite to sa svojim prijateljima”, kazao je, dodavši da žohare možete nazvati i po nekom političaru.

“Prihvaćamo sva imena, a svrha nam je prikupiti novce za projekte koje realiziramo u svome zoološkom vrtu”, kazao je Weedon.

Na internetskim stranicama kentskog zoološkog vrta stoji: “Nudimo vam priliku da na praznik ljubavi nadjenete ime jednom od naših žohara po vašem bivšem ili vašoj bivšoj za funtu i pol. Naravno, nećemo vam zamjeriti ni želite li nekog od žohara nazvati po nekom od svojih najmanje omiljenih političara. ”

​”U sklopu našeg programa ‘Nadjenite ime žoharu’ (mislimo da je posvojenje ipak malo previše) prikupljamo sredstva za projekte koje provodimo u svome zoološkom vrtu u Kentu. Nakon donacije dobivate certifikat koji možete preuzeti s naših internetskih stranica, a mi ćemo ime vašeg bivšeg ili vaše bivše upisati na oglasnu ploču koja se biti postavljena u posebnom dijelu HCC-a za žohare, a objavljujemo je na Valentinovo!”, stoji u objavi.

“Bude li jako puno interesa, pa imena ne stanu na našu ‘žoharsku ploču’, izradit ćemo i ‘žoharsku knjigu’ koja će biti izložena uz ploču.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram