John Travolta otkrio bliski susret sa smrću: “Mislilo sam da je gotovo”

Showbiz 27. stu 202311:10 0 komentara
Tiziana FABI / AFP

John Travolta kaže da ga je iskustvo kad je bio na rubu smrti dok je upravljao zrakoplovom 1992. godine, nadahnuo na prihvaćanje nove uloge u Disneyjevom kratkom filmu "Pastir".

“Pastir” donosi priču o mladom pilotu koji je pokušao sigurno sletjeti nakon što je doživio električni kvar u zraku. Zaplet je jezivo sličan onome što je John Travolta, inače licencirani pilot, doživio 1992. godine.

Prisjećajući se incidenta na predstavljanju filma u Londonu u četvrtak Travolta je rekao da je doživio električni kvar dok je sa svojom obitelji letio nad Washingtonom.

“Znao sam kakav je osjećaj misliti da ćeš umrijeti”, rekao je. “Imao sam dva dobra mlazna motora, ali instrumenti su otkazali, niije bilo struje, ništa. Mislio sam da je gotovo”, rekao je.

Na koncu je ipak sigurno sletio nekim čudom, rekao je. Zato ga je privukao scenarij koji se temelji na istoimenoj knjizi Fredericka Forsytha iz 1975. godine, piše CNN.

U kratkom filmu Travolta glumi dobrog Samaritanaca koji vodi mladog pilota (glumi ga Ben Radcliffe) na sigurno nakon što se nađe “u opasnosti kad mu otkažu radio i struja, s ograničenim gorivom”, navodi službeni scenarij.

Travolta je rekao da je Radcliffe “dočarao taj očaj kad mislite da ćete zapravo umrijeti.”

Glumac je rekao da ga je priča o duboko dirnula jer se radi o “životu i smrti i koliko je dragocjen život.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!