Slavna glumica nestala je na vrhuncu slave, a sad se vraća s potpuno neočekivanim projektom

Magazin 24. velj 202417:19 0 komentara
Cindy Ord / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Popularna glumica Eva Mendes povukla se iz svijeta glume kako bi se mogla posvetiti majčinstvu i odgoju svojih kćerkica koje dijeli s Ryanom Goslingom. Upravo su je one inspirirale da pokrene svoj novi projekt koji je najavila ranije ovog tjedna.

Posljednji film Eve Mendes izašao je prije deset godina, a glumica je, prenosi tportal, sada otkrila čime se bavi u posljednje vrijeme. Uz odgoj dvije djevojčice, Mendes se prihvatila pisanja te je na Instagramu najavila kako će uskoro objaviti dječju slikovnicu.

“Moj najnoviji projekt je pravi rad ljubavi. Biti mama mojim dvjema djevojčicama inspiriralo me je da napišem svoju prvu slikovnicu ‘Desi, mama & neprekidne brige’. U ovoj knjizi Desi i mama pokušavaju se nositi s onim strašnim mislima koje mogu preuzeti (posebno noću) i dominirati našim umom. Bilo da je to čudovište ispod njihovog kreveta ili čudovište u njihovoj glavi, zajedno pokušavaju upravljati još jednom noći beskrajnih briga”, otkrila je glumica o svom nadolazećem projektu koji je najavila uz fotografiju kako nosi jednu od svojih djevojčica.

View this post on Instagram

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Također, pokazala je i kako će izgledati naslovnica na kojoj je jasno da je uzor za lik majke pronašla upravo u sebi te u svojim brigama oko majčinstva.

Knjiga će izaći 17. rujna, a glumica ne skriva uzbuđenje zbog projekta u koji je, kako kaže, dala cijelu sebe.

“Mislim, istina je da nisam razmišljao o djeci prije nego što sam je upoznao, ali nakon što sam upoznao Evu, shvatio sam da jednostavno ne želim imati djecu bez nje”, rekao je Ryan Gosling o zasnivanju obitelji s glumicom koja je posve preokrenula njegov svijet.

Gosling i Mendes inače su složni u želji da svoju djecu ne žele izlagati medijima, a poznato je i da ih odgajaju bez pomoći dadilja.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!