VIDEO Miss Rusije se pokušala slikati s Miss Ukrajine, nije slavno završilo

Showbiz 16. sij 202315:34 0 komentara
Josh Brasted / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Tijekom vikenda u New Orleansu izabrana je 71. Miss Universe, a danas se manje piše o pobjednici, a više o misicama Ukrajine i Rusije.

Nakon završetka natjecateljskog dijela Ukrajinka Viktoria Apanasenko progovorila je o svom odnosu s misicom Rusije Annom Linnikovom koja nije diskvalificirana usprkos brojnim naporima ukrajinske delegacije.

“Puno smo radili na tome, ali je dobila američku vizu i to je odlučilo o njenom natjecanju. Ako su joj Amerikanci dali vizu, organizatorski odbor je ne može isključiti s natjecanja”, objasnila je Ukrajinka koja je oduševila čarobnom haljinom s krilima koja je simbolizirala arhanđela Mihaila, ratnika svjetla koji simbolično pobjeđuje zlo.

Ruskinja se cijelo vrijeme na izboru pokušavala fotografirati s kolegicom, ali Ukrajinka je to odbijala.

“Nju je njen tim zadužio da napravi selfie sa mnom. Ovo nije prvi put da je to pokušala napraviti. Imam samo jedno pitanje za nju i do sada nisam dobila odgovor: Podržava li politiku svog predsjednika koji je započeo rat u Ukrajini ili ne? Nekoliko puta je ponudila napraviti prijateljsku fotografiju”, otkrila je Ukrajinka.

Inače Ukrajinka nije ušla ni u Top 16, što je razljutilo neke pratitelje koji su odmah pisali na Twitteru:

“Ako zaista Miss Universe traži kraljicu transformacije sa snažnim zalaganjem, gdje je onda misica Ukrajine u polufinalu”, samo je jedan od komentara, prenosi Zadovoljna.rs.

Ruskinja je, s druge strane, dodatno razbjesnila javnost kostimom, odnosnom haljinom ukrašenom poludragim kamenjem preko koje je imala crvenu, baršunastu haljinu, a na glavi je nosila krunu. Objasnila je da je njena tema Rusko carstvo.

Mnogi su osudili njenu poruku svijetu na ovako važnom izboru ljepote kao i same organizatore koji su odobrili njeno sudjelovanje.

Podsjetimo, R’Bonnie Gabriel iz SAD-a je nova Miss Universe. Prvom pratiljom je proglašena Amanda Dudamel iz Venezuele, a druga pratilja je Andreína Martínez iz Dominikanske Republike.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.