Tko vas više ne prati na Instagramu? Ovo je par načina na koje to možete saznati

Tehnologija 25. ožu 201919:25 > 19:27
Pixabay

Ako se pitate zbog čega vam broj pratitelja na Instagramu pada, vjerojatno se točno pitate i o kome je riječ. Uz ove aplikacije to možete i otkriti.

Najjednostavniji način provjere tko vas više ne prati na Instagramu je ručno brojanje i praćenje pojedinih korisnika. Ako broj padne, uvijek možete pogledati listu i otkriti o kome se radi. Ako imate puno followera taj zadatak je, doduše, nemoguć – što znači da morate pribjeći vanjskim aplikacijama da vaše pratitelje broji umjesto vas, piše tportal.

S obzirom na velik broj prevara, Instagram je postrožio pravila koja brojnim vanjskim aplikacijama smanjuje mogućnost pristupa vašoj listi pratitelja, što znači da u trenutku pisanja ovog članka postoji jako mali broj onih koje rade.

Follow Meter je aplikacija za koja daje uvid u vašu popularnost na Instagramu, ljude koji su vas prestali pratiti i tako dalje. Nakon što ga instalirate i pokrenete na iOS-u ili Androidu, morat ćete se kroz aplikaciju prijaviti na Instagram. Grafički prikaz prikazat će vam broj ljudi koji su vas prestali slijediti, one koji vas ne odluče slijediti nakon što ste vi krenuli slijediti njih te naravno, one koji su slijedili vas bez da ste vi slijedili njih.

Neke značajke aplikacije dostupne su putem mikrotransakcija, no prema mišljenju korisnika, Follow Meter je navodno vrijedan truda, pošto je jedna od rijetkih aplikacija koje su se prilagodile novim pravilima Instagrama.

Druga aplikacija vrijedna spomena nosi ime Follow Cop, a radi samo na Androidu. Ako ste vlasnik spomenute platforme koji ozbiljno traži elegantnu aplikaciju za analizu pratitelja, ona je definitivno vrijedna vaše pažnje. Follow Cop vam omogućava praćenje broja pratitelja, korisnika koji vaš follow ne odluče uzvratiti svojim, najveće obožavatelje i tako dalje.

S obzirom da aplikacija prikazuje samo nedavne događaje, korisno ju je provjeravati često. Ako odlučite vratiti ‘milo za drago’, pratitelje koji su vas unfollowali možete i sami prestati pratiti.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.