Veliki mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Lifestyle 01. svi 202422:26 0 komentara
Pexels

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume.

Ovan

Pred vama je mjesec velikih ostvarenja, a da bi sve išlo kako treba, važno je da imate viziju, cilj i način kako ga ostvariti. Čuvajte se naglih i impulzivnih odluka. Imate dovoljno energije da pokrenete i druge ljude.

Posao: Mjesec će biti značajan po rješavanju financijskih pitanja. Mogli biste nešto kupiti, prodati ili povećati svoja mjesečna primanja. U prilici ste dogovoriti i nove poslove. Uvjerljivi ste i lako motivirate druge.

Ljubav: Bit će strastveno i uzbudljivo. Ovisi samo o tome koje su vam želje. Sve je moguće, od flerta, do ulaska u novu vezu. Ako ste u braku, unesite u svoj odnos više sadržaja koji će vas odmaknuti od rutine.

Zdravlje: Vježbajte redovito i više se krećite. To je jedini način da potrošite silnu energiju koja se slijeva prema vama. Moguće su povremene glavobolje. Provjerite vid, obavite stomatološki pregled.

Ocjena mjeseca: 5

Najsretniji dani: Susret Mjeseca, Merkura i Marsa u vašem znaku 5. svibnja učinit će ovaj dan za vas posebnim. Iznenađenja su na pomolu!

Savjet: Vrijeme je za nove odluke i ostvarenja.

Bik

Ovo je vaš mjesec u kojem možete zasjati. Vrijeme je za pokret i nove iskorake. Mogli biste ostvariti neke planove ili se intenzivnije posvetiti njihovom planiranju. Pokažite drugima svoje talente i vrijednosti.

Posao: U prilici ste napredovati u poslu, postati svjesniji vlastitih resursa, možda i dogovoriti jedan novi posao koji će vam u budućnosti donositi veća primanja. Važno je samo da aktivno tražite bolje za sebe.

Ljubav: Venera u vašem znaku obećava jako lijepa ljubavna iskustva. Osjećat ćete se voljeno i podržano. Ako ste sami, moguće je da upoznate nekog i da se iz svega razvije lijepa priča. Uživajte u ljubavnim blagoslovima.

Zdravlje: Ako su vas u prošlosti pratile neke smetnje i problemi, dolazi do poboljšanja. Proljepšat ćete se, osvajati svojim šarmom. Pripazite samo na apetit koji će biti u porastu. Češće odlazite u prirodu, opuštat će vas.

Ocjena mjeseca: 5

Najsretniji dani: Mladi Mjesec u vašem znaku 8. svibnja potaknut će vas da nešto odlučite, okončate ili započnete novo.

Savjet: Stvarajte nove prilike, uživajte u dobrim okolnostima.

Blizanci

Krajem mjeseca Jupiter ulazi u vaš znak i označava početak novog životnog ciklusa. Njegov boravak u vašem znaku koji će trajati do sredine iduće godine donosi brojne blagoslove i nove prilike. Zato krenite!

Posao: Nešto značajno se pokreće i događa krajem mjeseca. Popularnost vam raste. Sada možete postići nešto veliko, promijeniti posao, povećati svoja primanja, napredovati na postojećem poslu. Vjerujte, moguće je.

Ljubav: Pozitivni ljubavni utjecaji omogućuju vam da opušteno uživate u blizini onih koje volite. Iako Saturn na razdoblja može donijeti strah ili osjećaj zaglavljenosti, on vam samo pokazuje što još treba srediti i riješiti.

Zdravlje: Puni ste energije i elana. No isto tako tražit ćete više vremena za sebe i odmor. Stoga si priuštite duži san, samoću i tišinu. Bit će vam potrebno kako biste se pripremili za ono što dolazi u idućem mjesecu.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 10. svibnja očekuje vas zanimljivo druženje, novo poznanstvo, prilika za flert. Zato krenite u pustolovinu.

Savjet: Pripremite i isplanirajte ono što želite ostvariti.

Rak

Polako ide nabolje. Još će vas malo Mars u Ovnu izazivati na način da ćete povremeno biti umorni i nervozni. Taj manjak energije nadoknadit ćete kroz odmor i kroz opuštanje u druženju s dragim ljudima.

Posao: Nešto se pokreće prema naprijed. Vidljiva je pojačana radna aktivnost, no obratite pozornost na komunikaciju s nadređenim osobama. Čini se da drugi imaju velika očekivanja od vas. Upoznajte ih sa svojim mogućnostima.

Ljubav: Ljubav i prijateljstvo bit će usko povezani. Stoga je moguće na u društvu prijatelja upoznate zanimljivu osobu ili da se ljubav dogodi kroz prijateljsko druženje. Budite strpljivi u komunikaciji s partnerom.

Zdravlje: Naučite kako paziti na sebe. Kad ste umorni, zastanite. Kada ste nervozni, ne reagirajte. Glava, oči i uši bit će nešto osjetljiviji. Pojačajte unos suplemenata kojima ćete osnažiti imunitet i tako imati više energije.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 11. svibnja Mjesec u vašem znaku naglasit će vašu privlačnost, intuiciju i donijeti vam zanimljivo iskustvo.

Savjet: Sve je lakše uz podršku prijatelja.

Lav

Vladavina Bika usmjerit će vas prema ostvarenju ambicija i ciljeva. Mars vam daje dovoljno snage i energije kako biste dovršili započeto. Ukaže li vam se prilika za jedno dalje putovanje ili boravak u inozemstvu, pakirajte kofere!

Posao: Ovo je mjesec u kojem biste nešto mogli privesti kraju i tako osloboditi prostor za novi projekt. Vidljiva je vaša glas za napretkom i ostvarenjem. Moguće je da u poslovnom okruženju ima osoba koja vam je zavidna.

Ljubav: Bit ćete neodlučni. Kao da vam nedostaje nešto što bi vas pokrenulo prema ostvarenju ljubavnih želja. Partner bi vas mogao iznenaditi nekim reakcijama i odlukama. Neki Lavovi mogli bi prekinuti vezu.

Zdravlje: Više pažnje posvetite vratnom djelu kralješnice i štitnjači. Godit će vam jutarnje vježbe istezanja i masaža.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 13. svibnja raspolažete s puno pozitivne energije koja vas potiče na lako i jednostavno ostvarenje želja.

Savjet: Posvetite se poslu, obratite pažnju na odnos sa šefovima.

Djevica

Ovaj je mjesec povoljan je za početak nečeg novog – nove veze, načina života, drukčijih i zdravijih navika. Gledajte na promjene kao na nešto dobro. Dobro će vam doći da se na nekoliko dana otputujete i odmaknete se od rutine.

Posao: Očekuju vas zahtjevni zadaci, no bit ćete u dobroj formi koja će vam omogućiti dinamičan radni ritam i plodnu suradnju. Zahvaljujući kreativnosti i prijateljskim vezama možete ostvariti značajan iskorak u karijeri.

Ljubav: Privlačit će vas pomalo neobične osobe za koje će vam intuicija prišapnuti da vas mogu ugodno iznenaditi. No, zbog preopterećenosti poslom i raznim obvezama, ostat će vam malo vremena za ljubav.

Zdravlje: Vodite računa o prehrani. Pijte što više tekućine. Pasivan način života može donijeti neke bolove, osobito u nogama i pad energije. Zato je bitno da slobodno vrijeme iskoristite za kretanje i fizičku aktivnost.

Ocjena mjeseca: 4

Zdravlje: Bubrezi i mjehur mogu biti osjetljivi. Budete li se previše ‘trošili’ na druge i zanemarivali vlastite potrebe, primijetit ćete da nemate energije i da ste stalno umorni i iscrpljeni. Pobrinite se za sebe.

Ocjena mjeseca: 3/4

Najbolji datumi: 19. svibnja naći ćete se u situaciji koja će za vas biti iznimno povoljna, no slijedite svoj put i oprezno s tuđim savjetima.

Savjet: Što duže dvojite, imate manje energije za djelovanje.

Škorpion

Ovo je mjesec u kojem se više bavite svojim poslovnim i privatnim odnosima. Moguće je da krajem mjeseca dođe i do jedne prekretnice na polju financija. U ljubavi su moguće neočekivane promjene.

Posao: Pokazat ćete se kao poželjan timski igrač, no pazite da vam neki kolege ne natovare i svoj dio posla. Mogući su neki pregovori ili razgovori vezani uz jedan projekt ili ugovor. Vaša uspješnost ovisi sada i o drugima.

Ljubav: U prvoj polovini mjeseca s partnerom ćete se sukobljavati i oko sitnica, no u drugoj ćete biti popustljiviji. Zajednički izlasci proteći će u dobrom raspoloženju, smijehu i zabavi. Samcima Venera u Biku donosi ugodno iznenađenje.

Zdravlje: Čuvajte se upala i manjih ozljeda. Opreznije rukujte oštrim i lomljivim predmetima. Mogli biste obaviti liječnički pregled ili pronaći uzrok nekim zdravstvenim smetnjama koji vas prate od travnja.

Najbolji datumi: 17. svibnja očekuje vas događaj koji će vam pokazati da možete uspjeti i bez puno truda. Lako i jednostavno.

Savjet: Priuštite si putovanje, češće izlete u prirodu.

Vaga

Pred vama je dosta aktivan mjesec prepun intenzivnih zbivanja. Ne možete li sve sami, u slučaju potrebe, obratite se za pomoć ili savjet starim prijateljima. Uvidjet ćete da se sve može jednostavnije, pa ćete se opustiti.

Posao: Poslovni pregovori za koje ste očekivali da će se brzo okončati u vašu korist, neočekivano će se zakomplicirati i odužiti. No, ne trebate dizati paniku jer ćete time dobiti malo vremena da još jednom sve preispitate.

Ljubav: Podiže se temperatura u vašem ljubavnom životu. Bit će intenzivno, strastveno, možda i pokoja svađa ili buđenje jake fizičke privlačnosti. Partner će vas potaknuti da donesete odluku koju već dugo odgađate.

Zdravlje: Čuvajte se upala i manjih ozljeda. Opreznije rukujte oštrim i lomljivim predmetima. Mogli biste obaviti liječnički pregled ili pronaći uzrok nekim zdravstvenim smetnjama koji vas prate od travnja.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 21. svibnja očekuje vas razgovor s partnerom. Recite ono što mislite i saslušajte što vam on ima za reći.

Savjet: Smanjite očekivanja prema drugim ljudima.

Strijelac

Svibanj će proteći u znaku pojačanih poslovnih aktivnosti, ali i nekim tema vezanih uz organizaciju vaše svakodnevice i kućnih pitanja. Posvetite i više pažnje svom zdravlju i nekim navikama.

Posao: Uz podršku partnera i lojalnih suradnika, lakše ćete ostvarivati zacrtane ciljeve. Često ćete morati otrpjeti osobe koje vam idu na živce, no dobro ćete se kontrolirati i svoje pravo mišljenje uspjet ćete zadržati za sebe.

Ljubav: Pozitivne promjene koje će nastupiti od ponedjeljka imat će odjeka i u vašem sentimentalnom životu. Između vas i partnera vladat će više razumijevanja, no još uvijek će biti pitanja oko kojih se nećete moći dogovoriti.

Zdravlje: Vrijeme je da zakažete termin kod liječnika, obavite rutinske pretrage i uvjerite se da je sa vašim zdravljem sve u redu. Mars vas poziva da više uživate, zato napravite nužni odmak od posla kroz zabavu, prenosi 24sata.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: Pun Mjesec u vašem znaku 23. svibnja donijet će kulminaciju jednog događaja, a emocije se podižu na površinu.

Savjet: Vrijeme je da si priuštite nešto samo za sebe!

Jarac

Ponekad dođe ono razdoblje u godini kada je potrebno više uživati i manje se opterećivati poslom i obavezama. Iskoristite svibanj kako biste dovršili nešto i imali više vremena za ljubav i one koje volite.

Posao: Od samog početka tjedna bit ćete aktivni i prodorni, no dosta brzo pokazat će se da postignuti rezultati ne odgovaraju uloženom trudu pa ćete izgubiti elan. Želite li provesti svoje ideje, pristanite na kompromise.

Ljubav: Sve ide nabolje. Povezat ćete se s voljenom osobom kroz druženje i zabavu. Slučajan susret s bivšim partnerom pokazat će da ste bili u pravu kad ste prekinuli vezu i okrenuli novo poglavlje u svom životu.

Zdravlje: Prva polovina mjeseca bit će nešto napornija na način da nemate dovoljno energije za sve što trebate obaviti. No potkraj mjeseca idu povoljniji utjecaji za vas. Donijet ćete neke dobre odluke za sebe.

Ocjena mjeseca: 3/4

Najbolji datumi: 26. svibnja je dan u kojem možete riješiti jedan problem i poboljšati odnos s voljenom osobom.

Savjet: Ne donosite odluke iza kojih ne možete stati.

Vodenjak

Privatna pitanja kao što su stanovanje, roditeljska uloga i odnos s roditeljima bit će dominantni tijekom svibnja. Nešto trebate urediti ili riješiti u svom domu. Budite oprezniji u komunikaciji i prometu.

Posao: Svakim danom imat ćete sve više energije, no tek ćete krajem mjeseca uspjeti prilike iskoristiti na pravi način. Moguće je da vam nekadašnji poslovni partner ili kolega omogući susret s osobama koje vam mogu pomoći u karijeri.

Ljubav: Sve ono što se tiče vašeg intimnog života bit će podvrgnuto unutarnjem preispitivanju. Financijska pitanja utjecat će na slaganje s partnerom, a izazovnije će biti kod onih gdje postoji različit pristup prema novcu.

Zdravlje: Vodite računa o prehrani. Pronađite način kako se zaustaviti kada u kasnim večernjim satima krenete prema frižideru. Pripazite na tlak i vratni dio kralješnice. Poželjno je proći kroz detox.

Ocjena mjeseca: 3/4

Najbolji datumi: 28. svibnja doživjet ćete nešto što će vam biti korisno za ostvarenje vaših planova u budućnosti.

Savjet: Naučite usporiti i opuštati se.

Ribe

Ovomjesečna zbivanja ukazuju na pojačanu mentalnu aktivnost. Mogli biste nešto učiti, očekuje vas i puno sastanaka i razgovora. Obratite pozornost i na odnos s jednim bliskim rođakom, nešto tu treba dogovoriti i riješiti.

Posao: Dobro ćete se slagati s mlađim suradnicima. Odgovarat će vam njihov entuzijazam. Imat ćete dobar nos za ljude i nove projekte, a neki financijski projekti koji će se pokrenuti bit će plodni i vrlo korisni.

Ljubav: Nekad ćete biti provokativni i smjeli, a katkad šutljivi i tajanstveni. Emocije će vam biti uzvraćene, postići ćete seksualni sklad i mnogo užitka, no svoju ćete novu ljubavnu vezu otkriti samo najbližim prijateljima.

Zdravlje: Uglavnom dobro, osim što će povremeno utjecaj Saturna u vašem znaku donosi osjećaj umora i pojačanu potrebu za spavanjem. Opuštat će vas duge kupke obogaćene mirisom eteričnih ulja.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 3. svibnja netko će se zauzeti za vas i pomoći vam da se izborite za ono što vam je jako bitno.

Savjet: Upišite tečaj, učite, pišite, čitajte…

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

#related-news_4

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!