N1(DIS)INFO, 7. epizoda: Migracije i dezinformacije

N1(DIS)INFO 02. velj 202421:49 0 komentara

Migracije će biti jedna od ključnih tema europskih i hrvatskih izbora ove godine. Kako političari, mediji i sadržaji na društvenim mrežama kroje naše stavove i mišljenja?

U emisiji urednice Ivane Dragičević gostuju: Gerald Knaus, direktor Europske stabilizacijske inicijative iz Berlina; Alberto-Horst Neidhardt, voditelj odjela za europske migracije, European Policy Centre, Bruxelles; Marijana Grbeša, profesorica s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu i suradnica Jadranskog digitalnog medijskog opservatorija (ADMO); Milica Vučković, docentica s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu i suradnica Jadranskog digitalnog medijskog opservatorija (ADMO).

Svakog prvog petka u mjesecu, od 21 sat, pratite N1(DIS)INFO s Ivanom Dragičević.

Autorica: Ivana Dragičević

Projekt ADMO je sufinanciran sredstvima Europske unije, iz programa Digitalna Europa.

N1

Izraženi stavovi i mišljenja odnose se na Adria News i ne odražavaju nužno stavove Europske unije ili Izvršne agencije za zdravlje i digitalno gospodarstvo (HADEA). Za njih se ne mogu smatrati odgovornima ni Europska unija ni tijelo koje dodjeljuje potporu. Ovaj je projekt financiran iz Programa Europske unije za digitalnu Europu, u okviru Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava 101083909.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!