Subotica: Pretukli pa vezali pastira i ukrali deset ovaca

Regija 15. tra 201721:03 > 21:06
Izvor: Morgue File

Dvojica razbojnika su tijekom noći u subotičkom naselju Makova Sedmica pretukli pastira, svezali ga i odnijeli 10 ovaca, pretpostavlja se na klanje i da je meso završilo na uskrsno stolu.

Incident se dogodio u četvrtak navečer dok je pastir Ivica Matin bio u maloj trošnoj kući, na imanju na kojem čuva ovce Mihajla Antunovića.

„Psi su počeli lajati i kada sam izašao iz kućice jedan muškarac me je ščepao za vrat i bacio u dovratak i počeo gušiti. Strašno sam se uplašio. Izvukao me je vani, bacio na zemlju i tukao“, ispričao je za Blic Matin i dodao da su mu vezali ruke na leđa i noge i bacili ga nazad u kuću.

Poslije pola sata jedan je provirio kroz vrata i rekao da su oni završili posao i da odlaze, a mene neka gazda odveže, dodao je pastir.

Vlasnik stada je uvjeren da su ovce završile u klaonici i da su razbojnici htjeli da se počaste za Uskrs, prenio je Blic.

„Sve smo prijavili policiji i nadam se da će huligani i lopovi biti pronađeni“, rekao je Mihajlo Antunović.

Napad i krađa ovaca naišao je oštru osudu javnosti.

„Bruka braćo Srbi. Pa zar je dotle došlo da se ljudima otimaju ovce. Srbiji nema spasa bez revolucije ovaj sustav treba totalno urušiti i graditi potpuno novi“, jedan od komentara na portalu Blica.

„Ovo nije država, ovo je teritorij potpunog bezvlašća. Ne smijem ni pomisliti što će biti tek u godinama koje dolaze!“, bila je reakcija drugog čitatelja.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.