Debakl na prosvjedu desničara u Srbiji, pojavilo se svega nekoliko ljudi

Regija 02. lip 202317:49 0 komentara
N1 Srbija

Iako su desničari u Srbiji najavili da će se danas, kada je trebao biti održan prosvjed "Srbija protiv nasilja", okupiti kod spomenika cara Nikolaja i pridružiti tom prosvjedu, kod spomenika se našlo svega nekoliko ljudi.

Kako je javila reporterka N1 Srbije, ljudi koji su došli u 17 sati, za kada je prosvjed bio zakazan, ne znaju što se događa i je li službeno otkazan.

Kako dodaje, okupilo se više novinarskih ekipa nego građana.

Podsjetimo, zbog tog najavljenog okupljanja desničara, peti prosvjed “Srbija protiv nasilja“ bitb će održan u subotu umjesto u petak, objavili su ranije predstavnici opozicije.

Prethodno su se narodni poslanici Miroslav Aleksić, Slavica Radovanović i Srđan Milivojević sastali s načelnikom beogradske policije Veselinom Milićem i načelnicima još šest policijskih uprava.

Cilj sastanka bio je da se dogovori bolja komunikacija i koordinacija s pripadnicima policije radi prevencije neželjenih događaja na prosvjedu “Srbija protiv nasilja“, odnosno kako bi se spriječilo da provokatori, koji su bili prisutni i na prethodnom prosvjedu, promijene nenasilan oblik prosvjeda.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.