Baždarević za N1: Zadatak je vratiti sve na svoje mjesto

Nogomet 15. pro 201410:01 > 10:09
Podijeli:
Izvor: N1

Novi izbornik reprezentacije BiH je Mehmed Baždarević. Popularni Meša se telefonski javio tijekom emisije Novi dan. Iskoristio je javljanje da podijeli svoja razmišljanja, planove i očekivanja vezana za "Zmajeve".

Pročitajte još:

“Za mene je ovo sve novo. Nisam imao vremena za preveliko veselje. Ispred mene su velike obveze, a javnost puno očekuje. Potrebno je napraviti plan i analizu i početi raditi da spremni dočekamo prve utakmice”, otkrio je Meša svoje prve planove za N1.

Reprezentacija BiH je doživjela veliki rezultatski pad. Upitan je odlazak na Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj. 

“Dolazim u reprezentaciju koja je dobro igrala i ima dobar stil igre i bilo bi glupo nešto radikalno mijenjati. Pokušat ću samo donijeti nešto novo, nešto što je moje. Još jednom kažem, reprezentaciji je potrebno vratiti narušeno povjerenje i atmosferu koja je bila dobra, kako bi je svi ponovo podržavali, a samim time da bi igrači bolje igrali”.

Na pitanje kako vratiti povjerenje navijača, Baždarević je rekao da je linija između euforije i nečega lošeg jako tanka.

“Znate kakvi smo mi. Reprezentaciji je potrebno oprostiti neke stvari, potrebno je vratiti mir i poštovati je. Ti dečki su odveli BiH na Svjetsko prvenstvo. Veliki zadatak pred nama je da sve vratimo na pravo mjesto”, izjavio je trener s mjestom boravka u Francuskoj.