Navijači Arsenala: Neka Giroud ide pješke do Londona

Nogomet 17. ruj 201508:56 > 08:59
Marko Lukunic/PIXSELL

Nakon što je na prilično glup način zaradio crveni karton protiv Dinama, navijači Arsenala obrušili su se putem društvenih mreža na Oliviera Girouda...

Arsenal je iznenađujuće izgubio na Maksimiru, a londonskim navijačima taj je poraz teško pao. Ne samo zato što su očekivali sigurnu pobjedu, već i zbog načina na koji se poraz dogodio. Naime, ‘topnici’ su zbilja izgledali bijedno na terenu. Jesu li tome zaslužni Mamićeva taktika i sjajna igra zagrebačkih nogometaša ili možda neangažiranost gostiju nama nije toliko bitno, no u svakom slučaju sada trpe Wengerove trupe žestoke kritike.

Krivca za poraz navijači ponajviše vide u Olivieru Giroudu koji je još u prvom poluvremenu na glup način zaradio dva žuta kartona i ostavio ostatak ekipe na cjedilu. I prije večeri u Zagrebu nije bio omiljen zbog svoje narcisoidnosti i nedostatka kvalitete, a sada su navijači potpuno poludjeli, prenosi Tportal.

Na društvenim mrežama svašta se moglo pročitati. Od ideje da ga se nakon utakmice pusti da se pješke vrati do Londona, do konstatacije da je riječ o najgorem igraču koji je ikad nosio dres Arsenala te čovjeku koji sramoti sebe i svoj klub.

Većina navijača se pita: zašto Walcott mora sjediti na klupi, a Giroud igrati?

To je odgovor koji će im Wenger sljedećih dana morati dati…

https://youtube.com/watch?v=MGuE6TX2eis