ČETIRI NAJBOLJE: Polufinala Dubaia od 14:00 na SK1

Tenis 20. velj 201511:01 > 11:16
Izvor: REUTERS/Edgar Su

Danas su na rasporedu polufinalni dvoboji na WTA turniru u Dubaiu. Najprije će snage odmjeriti Karolina Pliskova i Garbine Muguruza, a potom na teren izlaze Simona Halep i Caroline Wozniacki.

Možda nisu očekivani, ali su u svakom slučaju izuzetno zanimljivi parovi polufinala turnira Premijer kategorije u Dubaiju.

Prvo igraju Karolina Pliskova i Garbine Muguruza. Španjolka i Čehinja su potvrdile status “zvijezda u usponu” i ne može se više reći da je iznenađenje vidjeti ih u završnicama ovakvih turnira.

Ovo će u najavi biti vrlo zanimljiv meč, budući da su obje igračice izuzetno agresivne, koriste svaku priliku za napad. Pliskova je na ovom turniru već izbacila Anu Ivanović i Lucie Šafarovu, dok je Muguruza svladala zemljakinju Carlu Suarez Navarro.

U drugom polufinalu bit će finale prije finala, prva i treća nositeljica, Simona Halep i Carolina Wozniacki. Za razliku od prvog polufinala, ovo nisu agresivne igračice, one više vole čekati grešku protivnice, ili strpljivo iskonstruirati svoj poen. U svakom slučaju, očekuju nas dva izuzetno zanimljiva meča.

Ne zaboravite da također pratimo i muškarce u Riju i Marseilleu.