Putinov saveznik zaprijetio još jednoj zemlji: “Ne trebaju postojati”

Rat u Ukrajini 10. sij 202308:432 komentara
KOBU Agency on Unsplash/Anton Geraščenko/Twitter/N1

Ruski propagandist i saveznik ruskog predsjednika Vladimira Putina, Vladimir Solovjov, zaprijetio je još jednoj europskoj zemlji, navodeći da ne treba postojati, prikazuje videozapis koji je podijelio savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova Anton Geraščenko.

Video s ruske državne TV počinje razmišljanjem o protunapadu dok Rusija “sjedi i čeka”. Nakon toga se u raspravu uključuje Solovjov koji umjesto na protunapad poziva na preventivni udar, i to na Francusku.

(Emmanuel) Macron ih opskrbljuje tenkovima i trebamo im zadati preventivni napad jer sudjeluju u sukobu”, kazao je Solovjov.

Andrej Guruljov, umirovljeni ruski vojni zapovjednik i sadašnji član ruske Dume te bliski saveznik Putina, ističe da ako Francuska počne “otvoreno nanositi štetu, ne bojeći se ničega”, onda i ona postaje priznata strana u sukobu, prenosi Newsweek.

“Ne bi trebalo biti Francuske. Postojala je Francuska, a onda je više nema. Bi li se itko zbog toga ljutio”, kazao je Guruljov, dodajući da Rusija ima dovoljno streljiva da “uništi Francusku ili Britaniju”.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar