Vučić se fotografirao s Plenkovićem pa optužio oporbu da krade toalet papir iz WC-a u srpskom parlamentu

Svijet 21. ožu 202416:46
A.K./ATAImages/PIXSELL

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je u četvrtak Ani Brnabić koja je postala nova predsjednice Skupštine Srbije, ocjenjujući da oporba nikada neće doći na vlast ako se bude ponašala kao što je činila u srijedu na konstitutivnoj sjednici parlamenta, tvrdeći da su pokrali toalet papir iz WC-a.

“Pokrali su toalet papir iz skupštinskih prostorija i gađali Anu Brnabić i ostale koji su bili za tim stolom. Ako je to Srbija koju predlažu građanima, vjerujem da nikad neće doći na vlast, a Ani čestitam, jer je težak posao pred njom“, rekao je Vučić novinarima u Bruxellesu, piše Nova.rs.

Vučić je istaknuo da nije sporno da on bude glavna tema rasprave u parlamentu, a da se sutra navečer sprema odgovoriti onima koji tvrde da je dogovorio da ga gađaju u Srebrenici i da njegov brat nosi skupu odjeću.

Govoreći o susretu sa predsjednikom Francuske Emmanuelom Macronom, na marginama Međunarodnog samita o nuklearnoj energiji, Vučić je rekao da su razgovarali o Ukrajini, obavezama Srbije u procesu europskih integracija i najavio da će uskoro posjetiti Pariz.

Na samitu se Vučić susreo i s hrvatskim premijerom Andrejom Plenkovićem te objavio zajedničke fotografije.

“Odlična prilika da s europskim liderima razgovaram o strateškim ciljevima EU-a u pogledu energetske kohezije u Europi, dugoročnim perspektivama energetske održivosti i razvojnim planovima za postizanje energetske efikasnosti i sigurnosti.

Kao odgovoran partner, Srbija je spremna da sustavno pristupi ovim pitanjima i da svoj doprinos energetskoj tranziciji u cilju postizanja trajne energetske održivosti”, napisao je Vučić na svome Instagram.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.