Forbes Magazin: Pogledajte dio atmosfere s auto showa u New Yorku i što se govori o Rimčevoj Neveri

Forbes Magazin 15. tra 202414:50 0 komentara

Sajmovi automobila nisu tako veliki kao nekoć, ali još su uvijek izvrstan način da javnost dobije uvid u najnovije i najbolje modele. Ovogodišnji njujorški auto show proizvođači automobila još uvijek koriste za velike debije, a posjetitelji su otkrili najnovije modele iz Kije, Infinitija, Nissana i Porschea.

U međuvremenu, organizatori sajma već nekoliko godina zaredom mudro iskorištavaju slobodan prostor. Tako je na donjoj razini kongresnog centra smještena testna staza gdje posjetitelji mogu testirati najnovije modele električnih vozila te uživati u velikom broju izloženih klasičnih i modificiranih automobila. A na prednjem ulazu izloženi su klasični i moderni Porscheovi modeli, zajedno s egzotičnim ljepotanima kao što su Karma, Lotus, Bentley i drugi.

A upravo na tom sajmu veliku pozornost privukla je hrvatska Rimac Nevera. Osnivačica portala A Girls Guide To Cars, Scotty Reiss, za američki Forbes predstavila je Rimac Neveru kao vjerojatno najskuplji automobil na sajmu. Vrijedi više od dva milijuna dolara.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!