Ekskluzivno: Kako je i uz čiju pomoć Gavrilović uspio?

Vijesti 26. stu 201419:37 > 19:50
Gavrilovic.hr

N1 u posjedu dokumentacije koja otkriva kako je Đuro Gavrlilović izgradio mesno carstvo i uz čiju pomoć. Gost Dnevnika u 22 sata kod urednice Sandre Križanec je nekadašnji direktor Holdinga Gavrilović, Vladimir Demetrović, koji je svjedočio tko je iz redova vlasti pomogao Gavriloviću.

Kako je izgrađeno mesno carstvo Gavrilović saznajte u Dnevniku u 22 sata kod urednice Sandre Križanec. Gost Dnevnika je nekadašnji direktor Holdinga Gavrilović, Vladimir Demetrović, koji je svjedočio tko je iz redova vlasti pomogao Gavriloviću.

VEZANE VIJESTI

Vlasnik Mesne industrije Gavrilović, Đuro Gavrilović, reagirao je na pokretanje USKOK-ove istrage protiv njega zbog sumnji da je novcem za obranu Hrvatske 1992. stvorio poslovno carstvo. Gavrilović je uvjeren da je istraga tek hajka državnih institucija na njega zbog međunarodne arbitraže u kojoj njegova tvrtka traži odštetu od države.

Podsjetimo, USKOK je otvorio istragu protiv vlasnika poznate mesne industrije, Đure Gavrilovića, kojeg tereti da je prilikom privatizacije tvrtke koja je nekada bila u vlasništvu njegove obitelji, uz pomoć tadašnjeg ministra financija Joze Martinovića, nezakonito stekao najmanje dva milijuna njemačkih maraka, odnosno 7,8 milijuna kuna.