Bandić ne zna koliko je novca dao Hodu za život

Vijesti 31. svi 201609:31 > 13:31
N1

Milan Bandić ne zna koliko je novca dao za organizaciju 'Hoda za život' održanog u Zagrebu prije nepuna dva tjedna u organizaciji inicijative U ime obitelji.

‘Potpisao sam zaključak o financiranju, ali ne znam koja je svota’, kazao je Bandić u utorak. ‘To je neki mali iznos, moram provjeriti’, rekao je.

Upitan strahuje li zbog toga od nove optužnice, budući da zbog pogodovanja spomenutoj inicijativi jednu već ima, Bandić kaže: Dao Bog više takvih optužnica ako će zbog toga Hrvatska demografski eksplodirati’.

Nije za zabranu abortusa, kaže zagrebački gradonačelnik dodajući kako ‘u Zagrebu vlada demokracija’ te kako on podržava i Zagreb Pride i Hod za život.

Podsjetimo, Hod za život podržala je i supruga premijera Sanja Orešković koja je na tom prosvjedu izjavila kako ”’svaka razborita osoba treba podržati takvu inicijativu”.

U isto je vrijeme kad i Hod za život u Zagrebu je održan i prosvjed Inicijative Obrani pravo na izbor koji je ukazao na to kako je  dužnost građana stati u obranu života i zdravlja žena te prava na donošenje odluka o vlastitom tijelu.

Prosvjede smo pratili OVDJE.

N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1