Sukob Grmoje i Martinovića: Opet varaš, ali ti neće proći

Vijesti 07. ruj 201618:30 > 18:41
N1

Bivši mostovac Juro Martinović, koji će na nadolazeće izbore izaći s koalicijom 'Jedina opcija', prozvao je Nikolu Grmoju optuživši ga za varanje i krađu.

“Čujem da me putem društvenih mreža napada Nikola Grmoja, brine se za Živi zid u VI izbornoj jedinici. Nikola, kampanju, pa i ovaj dio napada prema meni plaćaš mojim novcima, naš narod to zove krađom. Znaju građani da ste ti i Petrov izdali program i prijatelje, zato vam rejting pada, a nama raste i mi ćemo biti iznenađenje ovih izbora. Što te veže za VI izbornu jedinicu, zašto bježiš iz Metkovića? Opet varaš, ali ti neće proći. Pozivam glasače iz VI izborne jedinice, koji žele da im ministri budu iz Metkovića neka glasuju za tebe i Most”, napisao je Martinović na Facebooku.

Podsjetimo, ranije je Grmoja na svom Facebooku obavio status u kojem je poslao poruku biračima:

”Poruka biračima koji namjeravaju dati glas Živom zidu u 6. izbornoj jedinici: Živi zid u vašoj izbornoj jedinici nema listu.

Milan Bandić ima dvije liste. Svoju izvornu listu i onu koja samo formalno nosi ime Živog zida, a nije Živi zid. Tu listu nosi Bandićev čovjek koji je izdao Most i do zadnjega dana branio Tomislava Karamarka. A u kakvim je odnosima s Bandićem neka kaže sam”, napisao je Grmoja.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.