Mostu se 'smiješi' još jedno pojačanje u Klubu zastupnika?

Vijesti 22. ruj 201611:22 > 11:31
N1

Nakon što je objavljeno kako će bivši član Živog zida Hrvoje Runtić, kao nezavisni zastupnik, pristupiti Klubu saborskih zastupnika Mosta, neslužbeno se doznaje da se Mostu 'smiješi' još jedno pojačanje.

Iz izvora bliskih Mostu doznajemo kako su blizu postizanja dogovora s još jednim zastupnikom, čime bi se broj njihovih članova Kluba na 15. Očekuju da će to biti dogovoreno do sljedećega tjedna.

Podsjetimo, uz 13 mandata koje su osvojili na prijevremenim izborima, Mostov saborski Klub zastupnika uz Runtića sada ukupno broji 14 ljudi

Nakon što je napustio Živi zid optužujući bivše kolege za pokušaje podmićivanja i prikrivanje neslužbenih donacija, Hrvoje Runtić odlučio se kao nezavisni zastupnik pridružiti Klubu zastupnika Mosta. Time taj klub raste na 14 zastupnika.

‘Nakon puno promišljanja i konstruktivnih razgovora odlučio sam kao nezavisan zastupnik pristupiti Klubu zastupnika Mosta nezavisnih lista. Nakon što sam otkrio i prijavio niz nepravilnosti u financijskom poslovanju Živog zida, zbog čega sam bio izložen i javnom linču, nikako ne mogu zastupati svoje birače kao zastupnik istoimene stranke. Od borbe za izmjenu Ovršnog zakona ne želim odustati’ kaže Runtić te dodaje da je jedino u Mostu prepoznao ključne stavke programa koje i sam podržava – izlazak hrvatskog naroda iz dužničkog i ovršnog ropstva. Naglašava da ostaje nezavisni zastupnik jer se ne želi vezati ni uz jednu stranku.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter|Facebook | Instagram.