Vladimira Palfi se na neko vrijeme povlači iz politike

Vijesti 29. ruj 201621:57 > 22:00
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Vladimira Palfi neko će vrijeme više brinuti o privatnim nego o političkim interesima, najavila je u najnovijem intervjuu.

“Već sam najavljivala da ću dati ostavku na mjesto supredsjednice Živog zida, jer već neko vrijeme mislim da stranci ne trebaju 4 supredsjednika, međutim iz proceduralnih razloga Ministarstvo uprave nije u mogućnosti riješiti taj predmet, sve dok se na Upravnom sudu ne riješi postupak utvrđivanja tko ima legitimitet vođenja stranke. Naime, taj je postupak još uvijek u tijeku, a poznato je da jedan dio članstva optužuje drugi za lažiranje Skupštine i lažiranje potpisa”, rekla je za Index Vladimira Palfi iz Živog zida.

Na pitanje znači li to njezino povlačenje iz politike Palfi odgovara: “Sigurno da da, barem na neko vrijeme, s jedne strane dosta mi je više tih gluposti, s druge imam malu bebu koja je rođena dva mjeseca prerano i s kojom kontinuirano moram odlaziti na vježbe te čitav niz svojih drugih privatnih interesa. Do kad će ta pauza trajati u ovom trenutku ne razmišljam.”

Za dokument koji je danas poslan redakcijama s njezinom navodnom ostavkom i koji završava rečenicom da je Pernar krivotvorio potpise stranačkih kolega i lažirao spornu skupštinu (a oko koje se i vodi spor na Upravnom sudu), Palfi tvrdi da je krivotvorina.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter|Facebook | Instagram.