Krešo Horvatinčić o Cvjetnom: Poduzet ćemo pravne radnje

Vijesti 06. lis 201612:37 > 12:40
Sanjin Strukić /Pixsell

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je u četvrtak da će se zimska terasa Hoto centra, koju je na Cvjetnom trgu postavila tvrtka Tomislava Horvatinčića što je izazvalo prosvjede građana, ukloniti do petka navečer. Kontaktirali smo predstavnika HOTO Grupe.

Krešimir Horvatinčić iz Marketinga HOTO Grupe za N1 je gradonačelnikovu izjavu komentirao sljedećim riječima:

“Po zaprimanju rješenja od strane Grada Zagreba u konzultacijama s našim odvjetničkim društvom razmotrit će se i poduzeti odgovarajuće pravne radnje radi zaštite naših povrijeđenih prava”.

Podsjetimo, Bandić je prethodno kazao:

“Ovo će biti uklonjeno do sutra navečer. Oni koji su izdali rješenja, a koja nisu trebali izdati, snosit će sankcije. To ćemo riješiti idući tjedan”, izjavio je Bandić na konferenciji za novinare na Cvjetnom trgu te zahvalio građanima, novinarima i snimateljima koji su ukazali na taj problem.

“Kad sam (sinoć) ovdje došao i vidio što je to te nakon razgovora s građanima, shvatio sam što je napravljeno”, rekao je. Najavio je da će restoran My Way za terasu dobiti po trećinu prostora od Varšavske do ulaza u Cvjetni prolaz, kao što sada maju terase Caffe de Paris i Vip. “Danas se pišu nova rješenja, nova kvadratura i gospoda, ukoliko žele, će to prihvatiti, a ukoliko ne, neće biti ni jedne terase”, rekao je Bandić. Više pročitajte OVDJE.