Djevojka HDZ-ovcima viknula lopovi, a oni je oborili na tlo

Vijesti 10. pro 201407:30 > 07:36
Cropix/Tomislav Kristo

Pred kraj skupa HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović na Cvjetnom trgu u Zagrebu u utorak navečer došlo je do incidenta. Jedna je djevojka počela vikati "lopovi, lopovi", na što su je HDZ-ovi simpatizeri željeli ušutkati.

Djevojka je završila na podu, a kada su fotoreporteri započeli s fotografiranjem, HDZ-ovi simpatizeri su im prijetili da će im razbiti opremu.

Iz policije se saznaje kako je do sukoba došlo oko 21.40, a ističe se kako policijski službenici još moraju utvrditi činjenice i okolnosti događaja.

Također, neslužbeno se saznaje kako je djevojka odbila liječniku pomoć koja joj je bila ponuđena.

Cropix/Tomislav Kristo
Cropix/Tomislav Kristo
Cropix/Tomislav Kristo
Cropix/Tomislav Kristo
Cropix/Tomislav Kristo

“Skup je prošao u najboljem redu, a ako se što dogodilo poslije skupa, u to ne ulazim. Za vrijeme skupa nije se ništa dogodilo. Cijelo vrijeme sam bio tamo i sve je prošlo u najboljem redu, a ne mogu reći je li se nešto dogodilo kasnije. Bio sam tamo, i kraj bine i okolo, apsolutno se ništa nije dogodilo dok je trajao skup”, rekao je Mladen Pavić, glasnogovornik Grabar Kitarović, za portal Index.hr.

Policijski izvori potvrđuju kako je do incidenta došlo nakon završetka skupa, predsjednička kandidatkinja Grabar Kitarović završila je svoj govor oko 21:30, a do naguravanja je došlo desetak minuta kasnije.