Grmoja: Samo 4 stranice kritika na naš račun? Razočaran sam

Vijesti 19. lis 201614:16 > 14:26
N1

Mostovac Nikola Grmoja dotaknuo se u Saboru svoje jučerašnje rasprave, kad je o HRT-u rekao da će Most, zbog toga što inzistiraju da se novac koji dobivaju razna odvjetnička društva i javni bilježnici, poglavito Marijan Hanžeković, biti izloženi udarima.

“Ja sam se danas razočarao da je u Jutarnjem listu Mostu posvećeno samo četiri stranice negativnih tekstova, ali se nisam razočarao nivoom manipulacije u naslovima”, rekao je Grmoja.

“Tako imamo naslov kako je Panenićev direktor Čović izgubio milijune. Čović nije Panenićev direktor, nego je on direktor iz kvote HNS-a, koji je od Hrvatskog nogometnog saveza naručio robu od devet milijuna kuna. U tekstu se lijepo prenosi transkript razgovora, u kojemu stoji da je Čović dobio suglasnost ministra Vrdoljaka, a u naslovu vidimo da je Panenićev čovjek”, rekao je Grmoja, dodavši da mu je žao što se Most nije odlučio za taktiku spaljene zemlje i nije iz poduzeća otpustio ljude koje je tamo doveo HNS, a postavio ljude iz kvote Mosta ili HDZ-a, ali za to nije bilo dogovora.

Sve sa saborske sjednice na kojoj će ze izglasati nova Vlada možete čitati OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.