Bulj: Hanžeković plaća jamčevine za pajdaše u Remetincu

Vijesti 06. stu 201618:29 > 18:32
N1

Od 15 sati, kada je završila Stankovićeva emisija "Nedjeljom u 2", ne staju reakcije na odvjetnika Marijana Hanžekovića kojeg je danas ugostio. Tako je stigla i ona Mire Bulja.

“Pozivam gospodina Hanžekovića da izađe iz svojih kula bjelokosnih, skine skupa odijela i cipele i siđe među narod, pa vidi kako se te njegove ovrhe provode u praksi i koliki je broj građana u kontenjeru dok on i njegovi partijaneri stvaraju carstva. Nemam namjeru pred Hanžekovićem i njemu sličnima pravdati se, ali zbog istine moram kazati kako su u mojem zajedničkom kućanstvu pokušali uvesti da plaćamo čak tri pretplate, dok jednu uredno plaćamo a druge dvije tuže, presuđuju i ovršuju.

Tako se živi daleko od očiju surove stvarnosti gospodina Hanžekovića. Teško i jadno. Nisam išao boriti sa suborcima za gospodina Hanžekovića i njemu slične, već za slobodnu i socijalno pravednu Hrvatsku svih građana, niti sam u politiku išao da bih pomogao sebi, već kako bih pomogao drugima i zaštitio javne interese. Pitam ga kako je moguće da uvijek baš on dobije takve poslove, pa i taj s Hrvatskom radiotelevizijom. To nije Hanžekovićeva prčija, to je javno dobro svih nas. Most neće dozvoliti nastavak otimačine samo zato što nam prijete on i njegovi mediji te o nama svakodnevno iznose najgore prljavštine. Tim novcem koji je zaradio od naroda, gospodin Hanžeković plaća jamčevine kako bi iz Remetinca izvlačio svoje političke pajdaše koji su mu tu poslove i omogućili.

Neka me gospodin Hanžeković slobodno ovrši još ne 11, nego milijun i 11 puta, ali ovom narodu više neće izvlačiti zadnju kunu iz novčanika. Hvala Bogu, ne pripadam vama i vašem inkubatoru, gospodine Hanžeković i ovim putem vam kao i mnogima do sada poručujem #NE_ĆE_TE!!!”, objavio je Bulj.

Ranije se oglasio i Nikola Grmoja, čiju objavu možete pronaći OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.