Horvatinčić prodaje Centar Cvjetni

Vijesti 05. pro 201613:32 > 13:42
Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Trgovački centar Tomislava Horvatinčića, Centar Cvjetni, prilikom izgradnje izazvao je brojne građanske prosvjede i akcije brojnih incijativa. Sad se prodaje.

Prema pisanju portala Index, potvrđena je prodaja trgovačkoga centra, a potencijalni kupac mogla bi biti austrijska Supernova.

“Društvo HOTO GRUPA d.o.o. u postupku restrukturiranja svog poslovanja uskoro zasniva strateško partnerstvo s uglednim međunarodnim investitorom. U sklopu tog partnerstva previđena je i kupoprodaja dijela portfelja naših nekretnina, konkretno dijela kompleksa Cvjetni pri čemu će se izvršiti i reorganizacija ljudskih resursa i njihov angažman na drugim segmentima poslovanja. Ovdje posebice ističemo prenamjenu objekta Hoto Centar u Svetoj Nedelji u moderan medicinsko – poslovni centar koji će zahtijevati angažman novih ljudskih resursa. Također, u proširenju našeg poslovanja, otvaranju ekskluzivne ugostiteljske ponude zaposlili smo u proteklom razdoblju 65 novih djelatnika. Držimo kako će postupak restrukturiranja poslovanja uskoro uspješno završiti a Hoto Grupa d.o.o. nastaviti i dalje sa svojim uspješnim poslovanjem”, stoji u priopćenju Indexu.

Iz Supernove nisu potvrdili kupovinu trgovačkog centra.

Podsjetimo, početak gradnje spomenutog trgovačkog centra bio je popraćen prosvjedima zbog uništavanja pješačke zone, kako bi se izgradila podzemna garaža. Slučaj Varšavska naposljetku je postao sinonim za društvenu nepravdu.

Centar je otvoren 2011. godine.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.