Ne zna se kada će biti emitirane zadnje epizode "Novina"!

Vijesti 23. pro 201618:14 > 18:18
N1

Producenti dramske serije "Novine", koja se emitira na HRT-u, izvijestili su gledatelje da nisu sigurni kada će biti emitirane zadnje dvije epizode te serije.

“Poštovani gledatelji i prijatelji serije, obavještavamo vas da HTV ove nedjelje neće prikazati 11. epizodu serije ‘Novine’. Kada će se emitirati 11., ali i 12. epizoda za sada ne znamo. Na HRTi platformi se nalazi 11. epizoda, a kada će biti stavljena 12. ne znamo. Kada budemo saznali nešto više o nastavku emitiranja obavijestiti ćemo vas”, naveli su na Facebooku, uz lijepe želje gledateljima povodom blagdana.

Kako je došlo do ove komplikacije pojasnio nam je jedan od producenata serije, Nebojša Taraba iz Drugog plana.

Naime, serija se emitira nedjeljom, a idućih tjedana na taj dan u tjednu “padaju” značajni datumi – Božić i Nova godina, a nakon toga dolazi i godišnjica priznanja Hrvatske, 15. siječnja.

“Jedanaesta epizoda bi zato trebala ići tek 8. siječnja, a s obzirom na 15. siječanj i program koji će se emitirati povodom godišnjice, moguće je da će zadnja epizoda biti emitirana tek 22. siječnja”, navodi Taraba. No, naglašava da vršitelj dužnosti glavnoga ravnatelja Hrvatske radiotelevizije (HRT) daje sve od sebe da se ta epizoda ipak emitira ranije, odnosno čini što je u njegovoj moći da izađe u susret i autorima serije, ali i gledateljima.

“U vrlo je nezgodnoj situaciji, ali moram naglasiti da g. Domagoj Burić pokušava naći rješenje i vrlo je sustretljiv, a ostvarili smo i komunikaciju i s urednikom HTV1, Mirom Brankovićem”, navodi Taraba.

Najavljuje kako je moguće da će 12. epizoda biti emitirana prije 22. siječnja, makar na HRT-ovom servisu HRTi, međutim, u cilju im je ipak pustiti je premijerno u televizijskom eteru.

Upit o emitiranju zadnjih epizoda popularne dramske serije uputili smo i HRT-u te još uvijek čekamo odgovor.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.