HSS koalirao s HSP AS-om u Vukovarsko-srijemskoj županiji!

Vijesti 17. velj 201709:41 > 09:45
HSP AS

HSS, HSP AS i HSLS u svibnju će zajedno, na razinama svojih županijskih organizacija izaći na lokalne izbore u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Prenosimo priopčenje HSP AS-a u cijelosti:

“Dana, 16.02.2017. godine HSS, HSP AS i HSLS na razinama županijskih organizacija Vukovarsko-srijemske županije održali su radni sastanak na temu nadolazećih Općih izbora za lokalnu i područnu samoupravu koji će se održati 21.05.2017. godine.

Dosadašnja suradnja navedenih stranaka, sličnost programa, brojni potpisani sporazumi o trajnoj političkoj suradnji te višegodišnji zajednički rad na dobrobiti Vukovarsko-srijemske županije te svih njenih građana temelj su i obveza nastavka te suradnje.

Zaključak ovog sastanka je da će na navedenoj razini HSS, HSP AS i HSLS nastupati zajednički u razgovorima s dosadašnjim partnerima kako bi uskladili programe i iznjedrili najkvalitetnije kandidate za najviše dužnosti od župana naniže.

Predsjednici županijskih organizacija Zdravko Kelić (HSS), Antun Toni Žagar (HSP AS) i Senko Bošnjak (HSLS) poručili su da ovo političko zajedništvo nije kraj već početak te očekuju da se ovom političkom savezu priključe i druge političke stranke sličnog programa kao i udruge te istaknuti pojedinci.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.