Šunjerga doživio psihički slom, prebačen u bolnicu

Vijesti 06. tra 201713:22 > 13:40
Ilustracija/Arhiva/ŠibenikIN

Tin Šunjerga kojega se sumnjiči da je ubio svoje roditelje doživio je u šibenskom istražnom zatvoru psihički slom te je prebačen u Zatvorsku bolnicu za osobe lišene slobode u Zagrebu.

Podsjetimo, Tin Šunjerga uhićen je 26. ožujka zbog sumnje da je ubio svoje roditelje, 45-godišnjeg Marina i 46-godišnju Silvu hicima iz pištolja u Čistoj Velikoj.

“Danas sam ga trebao posjetiti i tada sam doznao kako on više nije u Šibeniku, već je zbog određene vrste psihičkog sloma prebačen u Zagreb. Zadnji put sam bio kod njega prije otprilike tjedan dana i tada je bio u istom stanju kao nakon uhićenja te ništa nije ukazivalo na nekakvu drastičniju promjenu ponašanja. Što je točno uzrokovalo psihički slom, ja točno ne znam, ali liječnici su očito bili zabrinut zbog određenog oblika autodestruktivnog ponašanja iako zatvorenik sebi nije naudio te su procijenili da ga treba smjestiti u bolnicu”, kazao je portalu sibenik.in njegov odvjetnik po službenoj dužnosti Frane Baica.

Zasad ne zna koliko će dugo Šunjerga biti smješten u zatvorskoj bolnici u Zagrebu, niti s kakvom je dijagnozom tamo doveden te je kazao da se za Tina Šunjergu još nitko od članova šire rodbine preko njega nije interesirao za Šunjergu, niti tražio njegov profesionalni odvjetnički angažman, osim branjenja po službenoj dužnosti.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.