Zašto je Most odbio sučeljavanje u Metkoviću

Vijesti 30. tra 201711:04 > 11:11
N1

Sučeljavanja kandidata i kandidatkinja za prvog čovjeka Metkovića neće biti. 'U Metkoviću, gradu na Neretvi, utvrdi Mosta, Most je odbio sučeljavanje s kandidatima i ono što možemo reći je da Most i HDZ nisu spremni sjesti zajedno', rekao je naš Tihomir Ladišić koji je trebao voditi sučeljavanje.

N1 televizija na svoja sučeljavanja zove četiri kandidata koji prema predizbornim anketama imaju najviše izgleda da uđu u drugi krug.

“Most nažalost nije pristao na sučeljavanje, a i HDZ koji je ovdje s nama ima određene uvjete. Došli su Krešo Kuran iz SDP-a, Dalibor Milan iz HDZ-a i Stipe Gabrić Jambo iz HSS-a. Most nije želio doći ako će sudjelovati Stipe Gabrić Jambo, a HDZ je pak rekao da ne želi sudjelovati ako ne bude Mosta”, objasnio je Ladišić.

Bili su to uvjeti na koje profesionalno N1 televizija nije mogla pristati.

“Ja sam radio i pomažem ljudima. Cijela konstrukcija Mosta je nastala na lažnim optužbama da sam ja ostavio grad u stotinama milijuna dugova. Nikad nisam dobio nalaz revizije. Gospođa Ujdur neće doći jer ona Petrov i Grmoja lažu. Ja sam uvijek za sučeljavanje”, rekao je Stipe Gabrić Jambo.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.