Putnici na povratku s kupanja u Crikvenici gurali autobus

Vijesti 09. kol 201711:48 > 11:52
Ilustracija

Autobus iz Bjelovara ugasio se pred naplatom cestarine u Oštrovici i vozač ga nije mogao pokrenuti. Putnici su izašli i pogurali ga, a bus se upalio.

Sve je trajalo desetak minuta. Bus je ostao u defektu u traku za ENC. Djelatnici autoceste otvorili su drugu kućicu za naplatu, no imali su problema s plaćanjem. Tad su putnici izašli iz autobusa i počeli ga gurati, rekao je čitatelj 24 sata.

On je u nedjelju oko 21.30 sati na autocesti A6 Zagreb – Rijeka na naplatim kućicama u Oštrovici i snimio nesvakidašnji prizor.

“Bilo nam je to smiješno i nevjerojatno. Sve je trajalo najviše desetak minuta, no i to je bilo dovoljno da se iza njih počne stvarati kolona vozila”, ispričao je čitatelj. Prije odlaska vidio je kako su se putnici vratili u autobus i nastavili put.

U bjelovarskoj agenciji, čiji je autobus i koja je organizirala putovanje, rekli su da su imali manjih nepredviđenih problema koje su vrlo brzo riješili. U nedjelju su, kažu u aganciji, autobus pun putnika vozili na jednodnevni izlet u Crikvenicu. Na povratku s izleta, u Oštrovici, vozač je imao problema s ENC naplatom. Zaustavio je autobus, no kad je htio ponovno krenuti, nije ga uspio upaliti. Nekoliko minuta je pokušavao, a onda je zamolio putnike da izađu iz autobusa dok ne riješi problem.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.