Dnevnik: Najava poskupljenja struje izazvala brojne reakcije

Vijesti 31. kol 201716:29 > 16:30
N1

Pogledajte koje smo vam vijesti za danas pripremili:

Sa sjednice Vlade jedna dobra i jedna loša vijest: dva posto veće plaće zaposlenima i u javnim službama, računi za struju veći za sve.

Projekt izgradnje Pelješkog mosta ide dalje, poručio je premijer Plenković. Oštre reakcije stižu iz Sarajeva. Nema nijednog dokumenta iz BiH-a koji Hrvatskoj daje zeleno svjetlo za izgradnju mosta, tvrdi ministar civilnih poslova BiH-a Adil Osmanović.

Ide li porez na nekretnine ipak dalje? Odgoda nije sasvim izvjesna, premijer dao zadatak ministru financija i poreznoj upravi da tu temu još jednom objasne javnosti.

Kontekst ustaškog koncentracijskog logora i “Za dom spremni” u istom tom Jasenovcu ne idu zajedno, poručio premijer i dodao: “Želimo da se u sljedeća 2 tjedna nađe rješenje koje bi riješilo ovo političko pitanje”.

Cjelodnevno iščekivanje odluke hoće li Trg Maršala Tita u Zagrebu pasti. Bandić izbjegava medije i poručuje da je Messi. Oporbeni SDP tvrdi – Hasanbegović je nadgradonačelnik.

Teksas se i dalje bori s posljedicama velikih poplava, na pomolu nova katastrofa: ekspolozije i crni dim iz poplavljene kemijske tvornice u Teksasu.

Dnevnik u 18 sati gledajte UŽIVO.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.