Pavasović za N1: Ivan Crnjac je lišen slobode

Vijesti 16. lis 201708:08 > 08:10
Robert Anic/PIXSELL

Odvjetnik Ivana Crnjca, izvršnog potpredsjednika Agrokora za financije, Ljubo Pavasović, potvrdio je jutros za N1 da se policija nalazi i u domu njegova klijenta. Naknadno je, u programu N1 televizije, kazao da je Crnjac lišen slobode.

“Mogu potvrditi da se policija nalazi kod njegovog stana i to je sve što se za sada zna. Za bilo što drugo je prerano i mislim da bi bilo pogrešno davati bilo kakve izjave druge vrste”, rekao je Pavasović.

Što mu se stavlja na teret znat će se tijekom dana, istaknuo je. “Za očekivati je da će te osobe biti ispitane od strane Državnog odvjetništva i da će im se tada otkriti što im se stavlja na teret”, rekao je Pavasović.

Njegov klijent trenutno se ne nalazi u istražnom zatvoru. “U formalnom smislu nije lišen slobode, ne nalazi se u istražnom zatvoru, sad je u tijeku radnja pretraga doma, nakon toga ćemo znati što će se dalje događati”, kazao je Pavasović.

‘Nisam iščitao da je Todorić spominjao u svojstvu svjedoka-pokajnika, nikakvih takvih razgovora nije bilo i to mogu demantirati’, kazao nam je.

‘Istraga može trajati i godinu dana, no ne vjerujem da će tako biti, vjerujem da će protiv nekoga biti već podignuta optužnica u roku godinu dana’, kaže Pavasović za N1.

Nakndano je Pavasović za N1 kazao da je njegov klijent lišen slobode te da je policija odnijela telefon i dva papira.

Tijek događaja pratimo iz minute u minutu na OVOM LINKU.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.