Aleksandra Kolarić ekspresno odgovorila Gordanu Marasu

Vijesti 03. pro 201717:05 > 17:13
N1

Nakon što se Gordan Maras na Facebooku zapitao: "Koja je prava Aleksandra Kolarić?", odgovor stranačke kolegice i protukandidatkinje na unutarstranačkim izborima za šefa zagrebačkog SDP-a - nije dugo trebalo čekati.

Post Aleksandre Kolarić prenosimo u cijelosti:

“Zagrebačko socijaldemokratsko proljeće je pred nama. A u njemu će biti mjesta i za Gordana Marasa.

Zagrebački SDP će nakon izbora postati mjesto na kojem su dobrodošli svi članovi i simpatizeri koji žele svojim idejama, radom i znanjem doprinijeti socijaldemokraciji. Nemam zatvoreni tim, nisam kandidat bilo kojeg klana, ne podržavam podjele, nemam „naše i vaše“, ne podržavam ovakvu retoriku i podmetanja, niti ću u njoj sudjelovati.

Imam viziju, energiju i znanje kako našu zagrebačku organizaciju učiniti uspješnom. Imam otvorena vrata za svakog člana gradskog SDP-a koji nam se želi pridružiti i sa svima nama koji zagovaramo promjene predložiti ideje i rješenja koje će gradski SDP ponovno učiniti kreatorom boljeg društva i u konačnici pobjede na izborima u Zagrebu.

Dosta je srozavanja politike na osobna podmetanja, klanovskih podjela, dosta je isključivosti i marginalizacije drugačije mislećih, sve poimence glavnih uzroka naše slabosti.

Naša snaga postat će uključivost, otvorenost i politička rješenja za bolji Zagreb. Stoga će u zagrebačkom SDP-u koji ću voditi biti mjesta za sve koji žele jaki SDP, pa tako i za Gordana Marasa. Bit će to SDP za sve, a ne samo za neke.

Predana sam vraćanju nade, ponosa i vjere u pobjednički SDP u Zagrebu. Usprkos otporima, političke i kadrovske promjene su neupitne i nužne. Imam jasan i čvrst stav o nužnosti promjena, kojeg ću se i dalje dosljedno držati. Ne povijam se kako vjetar puše i ne odustajem.

Zagrebačko socijaldemokratsko proljeće je pred nama!”

Gordan Maras se danas ranije na svom Facebooku zapitao koja Aleksandra Kolarić je prava . Više čitajte OVDJE.