SDP-ovci na čelu zagrebačkog ogranka žele Aleksandru Kolarić

Vijesti 26. ožu 201814:29 > 16:51
Ilustracija

U nedjelju je u Facebook grupi "Naš SDP" objavljena anketa u kojoj se članovi izjašnjavaju o tome koga žele na čelu zagrebačkog ogranka stranke.

Grupa broji 3.600 članova i velika većina njih su članovi stranke. Smatra se kako je u pitanju jedina relevantna Facebook grupa u kojoj članovi debatiraju.

Pitanje je bilo: „Koji od kandidata za predsjednika zagrebačkog SDP-a može osvojiti izbore u Zagrebu?“. U ponuđenim odgovorima našla su se imena 4 kandidata.

Trenutni rezultati su sljedeći: Denis Hrestak 4 glasa, Alen Čičak 16 glasova, Gordan Maras 64 glasa, a Aleksandra Kolarić 133 glasa.

Aleksandra Kolarić komentirala je ovakav rezultat za N1 televiziju. 

„Ovaj rezultat shvacam kao pozitivnu ocjenu moje kampanje dijaloga s članstvom o o problemima i rješenjima za grad Zagreb i našu stranku. Članstvo pokazuje da ne prihvaća ideju da je dovoljno biti dio nekog klana da bi dobio njihove glasove i napredovao u stranci. Anketa ukazuje da članovi žele nove ljude i novu energiju. Pred nama je jos puno posla, ali necu stati dok, zajedno, ne stvorimo bolji i uspješan zagrebački SDP!”, rekla je Kolarić za N1.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.