Grbin: O raskolu u SDP-u ne želim ni pomišljati

Vijesti 10. srp 201810:14 > 10:26
N1

Jedan od nezadovoljnika u SDP-u Peđa Grbin koji otvoreno zaziva ostavku Davora Bernardića iznio je u utorak u Saboru svoja očekivanja od sjednice Glavnog odbora stranke u subotu.

Na sjednici se očekuje otvaranje brojnih tema, od stanja u stranci i ostavke predsjednika Bernardića do sankcioniranja nezadovoljnika.

“Ja ne vidim zašto bih bio sankcioniran osim zato jer sam si dao za pravo ukazati na probleme koje, vjerujem, vide svi, ako smo vidjeli neke recentne ankete te probleme vidi i 98,6 posto birača SDP-a”, poručio je Grbin koji očekuje da se u subotu povede rasprava o problemima u stranci. 

Osvrnuo se i na moguće isključenje SDP-ovke iz Požege Tamare Puač koja je javno upozoravala na, kako kaže, nezakonitosti u stranci.  “Moj stav je tu jasan bio i na sjedinci predsjedništva. U ovom trenutku nema mjesta za isključenje”, kaže Grbin.

Smatra da u subotu neće ostati sam u iskazivanju nezadovoljstva, poručuje da je uvijek bio za kolegice i kolege koji su iznosili osnovane prigovore. Glasovi koji ukazuju na probleme u stranci su sve glasniji, a poruke sve jasnije, upozorava SDP-ov zastupnik dodavši da o raskolu o stranci ne želi ni pomišljati. 

Naglašava da se biračima mora dati odgovorno ponašanje, kontinuirano zastupanje lijevih stavova i borba za bolju Hrvatsku. 

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.