Gužva na 'Franji Tuđmanu', Hrvatsku će bodriti 10.000 ljudi

Vijesti 11. srp 201808:20 > 08:27
Davor Visnjic/PIXSELL

U zračnoj luci Franjo Tuđman od jutra je gužva zbog putovanja na polufinalnu utakmicu Hrvatske i Engleske koja će se večeras u 20 sati odigrati u Moskvi, a očekuje se da će Hrvatsku na stadionu bodriti oko 10 tisuća navijača.

Iz zračne luke Franjo Tuđman rekli su da je za Moskvu sinoć i jutros iz Zagreba krenulo šest čarter letova s nešto više od 1000 ljudi.

Croatia Airlines za današnji polufinalni dvoboj Hrvatske i Engleske organizirala je dva charter leta (za zakupce) s oko 300 navijača (jedan sinoć oko 20.50 sati i jedan oko ponoći).

HNS je prekjučer prodao dodatnih 3000 karata, uz 6400 karata koje su ranije prodane za polufinale pa se u Moskvi očekuje oko 10.000 navijača hrvatske reprezentacije, javlja reporter N1 Antonio Baković.

Još jučer je najavljeno da će o svom trošku na utakmicu danas otputovati premijer Andrej Plenković i predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Ministar financija Zdravko Marić je u zračnoj luci rekao da očekuje dobru atmosferu, pobjedu Hrvatske i da ne dođe ponovno do jedanaesteraca jer će biti teško to ponovno proživjeti.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.